31 Mart 2014 Pazartesi

Darkness #75 (Özel Sayı)



Çeviri ve Balonlama: Darkopal

Mafya tetikçisi Jackie Estacado, 21. doğumgününde, dünya dışı bir boyuta girmeyi ve oradaki iblisleri kontrol altına almayı sağlayan KARANLIK'ıntaşıyıcısı olduğunda, hem kutsanmış hem de lanetlenmiş oldu. Jackie, geçmişte iyi ile kötü arasındaki ince bir çizgi üzerinde yol almıştı ama geleceğin neler getireceğini kim bilebilir ki?

İndirme bağlantıları:
The Darkness #75

29 Mart 2014 Cumartesi

The Darkness & Batman



Çeviri ve Balonlama: Darkopal

Yetim, gecenin içinde tek başına, katledilen ailesinin intikamını almaya yemin etmiş. Gündüzleri milyoner bir çapkın rolünde ama gecenin karanlığı çöker çökmez yarasa kıyafetini üzerine geçiriyor. Suçluların yüreğine korku salmak için gölgeleri kullanıyor. O Gotham şehrinin koruyucusu. Bir gizem. Bir şehir efsanesi. Dedektif. Pelerinli savaşçı. Kara şövalye. O, Bruce Wayne. BATMAN.

Yetim, gecenin içinde tek başına, damarlarında akan kan kaderini tayin etti. Işıkla karanlık arasındaki ezeli bir savaşın içine doğru itildi. İnsanoğlunun bildiği en korkunç silahı kuşandı. Bu silahı sahip olduğu tek ailenin düşmanlarını alt etmek için kullanıyor - Franchetti mafyası. Gün ışığında bir fani. Geceleri ise bir Tanrı. Karmaşa. Yaradılış. Lanetli Ruh. O, Jackie Estacado. DARKNESS.


İndirme bağlantıları:

JBC Yayıncılık'ın isteği üzerine yayından kaldırıldı.

16 Mart 2014 Pazar

DivxPlanet Çizgi Roman Forumu


Sevgili çizgi romanseverler,

Çok sevdiğimiz çizgi romanlara dair konuşup, tartışabilceğimiz çeşitli alanlar var belki ama bizlerin de üyesi olduğumuz DivxPlanet çatısı altında da bundan böyle bu kültüre dair görüşlerimizi paylaşabileceğimiz bir çizgi roman forumu açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinizi bekleriz.

DivxPlanet Çizgi Roman