18 Şubat 2012 Cumartesi

Adalet Birliği: Felaket


Çeviri: Ferio

Dünya büyük bir felaketle karşı karşıyadır. Dünya'ya bu yıkımı getirecek kişinin ise önünde tek bir engel vardır, Adalet Birliği. Fakat Adalet Birliği üyeleri de zor durumdadır. Her biri dâhiyane plânlarla alt edilmiştir. Peki bu plânları kim hazırlamıştı ve gerçek niyeti neydi? Mark Waid'in Tower of Babel hikâyesinden esinlenen Warner Bros. bu çizgi romandaki ana fikri alıp bambaşka bir macera çıkartmış ortaya. Tabii aksiyon dozunu da arttırmış.
Herkese iyi seyirler...

Altyazıyı İndirmek İçin

Divxplanet Altyazı Sayfası

13 Şubat 2012 Pazartesi

WE3 [Tamamlandı]



Çeviri ve Balonlama:Darkruse

Yazar Grant Morrison (Batman R.I.P., All-Star Superman) ve çizer Frank Quitely (All-Star Superman) gizli bir askeri silah programı tarafından ölüm makinelerine çevrilen üç masum evcil hayvanın, bir köpek, bir kedi ve bir tavşanın unutulmaz hikayesini anlatıyor.

Bu üç küçük hayvan sinir sistemlerine bağlanan mekanik iskeletler sayesinde bir ordu kadar güçlüler. Ancak onlar bu programın sadece deneme versiyonları. Ve artık deneyleri tamamlandığı için programlarına son verilecek. Üç küçük hayvanın "yuva" dedikleri yere geri dönmek için yolculuğa çıktıkları garip ve tehlikeli dünyada özgürlük savaşını kazanmak zorundalar.

Yazar: Grant Morrison
Çizer: Frank Quitely
Orijinal Yayın: Ağustos 2004 - Ocak 2005
Türkçe Yayın: Şubat 2012
Tarama: Empire (Digital)

İndirme Bağlantıları:
WE3 #1
WE3 #2
WE3 #3

8 Şubat 2012 Çarşamba

Ültimatom [Tamamlandı]




Çeviri ve Balonlama:Craban

Ultimates 3 sonrası macera kaldığı yerden devam ediyor. Kıyamet kapıya dayandı! Yıkım başlıyor! Ultimate evreninde taş üstünde taş bırakmayacak macera karşınızda!

Orijinal Ad: Ultimatum
Yazar: Jeph Loeb
Çizer: David Finch
Orijinal Yayın: Kasım 2008 - Temmuz 2009
Türkçe Yayın: Kasım 2011 - Şubat 2012
Tarama: Minutemen
Notlar:
- Bu seriden önce daha önce çevirip balonladığımız Ultimates 3 serisinin okunması, hikaye akışı açısından önerilmektedir.

Ültimatom #1
Ültimatom #2
Ültimatom #3
Ültimatom #4
Ültimatom #5