17 Ekim 2010 Pazar

Green Lantern: Sinestro Birliği Savaşı


Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Üçlemeyi okumaya son hikayeden yani “En Karanlık Gece”den başladınız. Sonra da ilk hikaye yani “Yeniden Doğuş”u okudunuz. Peki bu iki hikaye arasından neler oldu? Sinestro Birliği ve diğer birlikler nasıl kuruldu? En Karanlık Gece’ye nasıl gelindi? Dünya neden bütün süper kötüleri başına topluyordu? İşte tüm bunların cevabını bu seride bulacaksınız.

Yeniden Doğuş’da Hal Jordan ölümden geri dönmüş ve yüzüğünü tekrar tüm iradesiyle parlatmaya başlamıştı. Kyle Rayner ise içindeki büyük gücün farkına yeni varıyordu. Bu gücün adı Ion’du. Sinestro'nun planı ise ilk hikayede aldığı mağlubiyetin intikamını almak ve evreni kendi düzenine göre yönetebilmek. Bunu da ancak en güçlü kötüleri yanına alarak yapabilirdi. Bu hikayeyle birlikte Işığın Savaşı üçlemesi tamamlanmış olacak ve gelecekte neler olacağı belirsizleşecek. İşte karşınızda son yılların en çok beğenilen maceralarından olan Sinestro Birliği Savaşı.

Ayrıca bonus olarak da En Aydınlık Gün'ü çeviremiyoruz bari haberdar edelim dedik ve neler olduğu ile ilgili bir özet ve serinin geleceği hakkında gizli bilgiler veren güzel bir poster de paylaştık. Umarız beğenirsiniz. Keyifli okumalar.

Telif hakları dolayısı ile yayından kaldırılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder