19 Ekim 2010 Salı

Green Lantern: Yeni Koruyucular


Çeviri ve Balonlama: Darkruse

En Karanlık Gece'de dirilen milyonlarca ölüyü günlerce tekrar gömmekle uğraşan ve birlikler arası barış imzalayan kahramanlarımız nihayet oturup sakince konuşma fırsatını buldular ama bu sakinlik aldatıcı olabilir çünkü gizli kapılar ardında planlar yapılmaya devam ediliyor ve ortada hayatın gücünü barındıran eşsiz güçte ama sahipsiz bir Beyaz Fener var. Hal Jordan bu muazzam gücün sorumsuz ellere geçmesine izin verecek mi? Ve Beyaz Fener'in sahibi kim olacak? Keyifli okumalar.

Telif hakları dolayısı ile yayından kaldırılmıştır.

Önceki seriler için: Green Lantern: Işığın Savaşı Üçlemesi

18 Ekim 2010 Pazartesi

All-Star Superman



Çeviri: Ferio Balonlama: Darkruse


Animasyon uyarlaması çıkan All-Star Superman çizgi romanını kesinlikle filminden daha çok beğeneceksiniz. Çünkü hem hikaye daha geniş işlenecek hem de daha fazla karakter ve daha fazla hikaye göreceğiz. All-Star yayınlandığı yıllar arasında bir çok ödül kazanan bir çizgi roman.


- 2006 yılında Eisner ''En İyi Yeni Seri'' ödülünü kazandı.
- 2007 ve 2009 yıllarında Eisner ''En İyi Devam Eden Seri'' ödülünü kazandı.


Son dönemlerin en iyi Superman macerasına hazır olun! Zira tanrılarda ölebilir...



1-6 arası sayıları indirmek için tıklayın.
7-12 arası sayıları indirmek için tıklayın.

17 Ekim 2010 Pazar

Green Lantern: Sinestro Birliği Savaşı


Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Üçlemeyi okumaya son hikayeden yani “En Karanlık Gece”den başladınız. Sonra da ilk hikaye yani “Yeniden Doğuş”u okudunuz. Peki bu iki hikaye arasından neler oldu? Sinestro Birliği ve diğer birlikler nasıl kuruldu? En Karanlık Gece’ye nasıl gelindi? Dünya neden bütün süper kötüleri başına topluyordu? İşte tüm bunların cevabını bu seride bulacaksınız.

Yeniden Doğuş’da Hal Jordan ölümden geri dönmüş ve yüzüğünü tekrar tüm iradesiyle parlatmaya başlamıştı. Kyle Rayner ise içindeki büyük gücün farkına yeni varıyordu. Bu gücün adı Ion’du. Sinestro'nun planı ise ilk hikayede aldığı mağlubiyetin intikamını almak ve evreni kendi düzenine göre yönetebilmek. Bunu da ancak en güçlü kötüleri yanına alarak yapabilirdi. Bu hikayeyle birlikte Işığın Savaşı üçlemesi tamamlanmış olacak ve gelecekte neler olacağı belirsizleşecek. İşte karşınızda son yılların en çok beğenilen maceralarından olan Sinestro Birliği Savaşı.

Ayrıca bonus olarak da En Aydınlık Gün'ü çeviremiyoruz bari haberdar edelim dedik ve neler olduğu ile ilgili bir özet ve serinin geleceği hakkında gizli bilgiler veren güzel bir poster de paylaştık. Umarız beğenirsiniz. Keyifli okumalar.

Telif hakları dolayısı ile yayından kaldırılmıştır.

Green Lantern: Işığın Savaşı Üçlemesi

Okuma listesi için tıklayın.

YENİDEN DOĞUŞ




Bu seriden sonra şu tek sayılık macerayı da okumanızı tavsiye ederiz:

Green Lantern #9



SİNESTRO BİRLİĞİ SAVAŞI



Superman'in En Karanlık Gece sırasında yaşadığı 3 sayılık hikaye için:
En Karanlık Gece: Superman


EN AYDINLIK GÜN






Green Lantern Savaşı




GREEN LANTERN: YENİ 52
(İPTAL EDİLDİ)




ÜÇÜNCÜ ORDUNUN YÜKSELİŞİ
(İPTAL EDİLDİ)
  

Telif hakları dolayısı ile yayından kaldırılmıştır.