26 Nisan 2013 Cuma

Superman: Unbound


Çeviri:Ferio

Bir gün gökyüzünde tanımlanamayan bir cisim görülür. Amerika'da bir yere düşmek üzereyken Superman müdahale eder. Düşerken yuvarlak olan cisim Superman'in müdahalesi sırasında bir robota dönüşür. Superman robotu yener ve Yalnızlık Kalesi'ne götürür. Kale'de robotu gören Supergirl hemen tanır. Bu robot Brainiac'ın sondalarından biridir. Ve Supergirl bu robotları Kandor'un Brainiac tarafından kaçırılışı sırasında görmüştür. Artık Superman karşılaştığı her dünyayı yok eden Brainiac'la yüzleşmek zorundadır.

Not: Superman: Unbound çizgi film G.Johns'un yazmış olduğu Superman: Brainiac çizgi romanından uyarlanmıştır.

Altyazı indirme bağlantısı

14 Nisan 2013 Pazar

Atlantis Tahtı [Tamamlandı]


  
  

Çeviri ve Balonlama: Ozanca

Not: Aquaman #14 ile giriş yapılan Atlantis Tahtı "event"ı Adalet Birliği #15'ten devam edecek ve Aquaman'in 17. sayısına kadar sıra sıra işlenecektir. Sıralamada karışıklık olmaması açısından bu başlıkta yayınlanan sayılar, kendi serilerinin başlıkları altında da yayınlanacaktır fakat event boyunca ana başlık bu olacaktır. Normal olay örgüsünde şu anda 7. sayıda olduğumuz Adalet Birliği serisinin kalan sayıları event sonrasına bırakılacaktır. Event 7 sayı sürecektir.

İndirme Bağlantıları:
Atlantis Tahtı 1. Sayı - Aquaman #14
Atlantis Tahtı 2. Sayı - Adalet Birliği #15
Atlantis Tahtı 3. Sayı - Aquaman #15
Atlantis Tahtı 4. Sayı - Adalet Birliği #16
Atlantis Tahtı 5. Sayı - Aquaman #16
Atlantis Tahtı 6. Sayı - Adalet Birliği #17
Atlantis Tahtı 7. Sayı - Aquaman #17

11 Nisan 2013 Perşembe

Hellboy: Cehennemde [#4.Sayı Eklendi]


Çeviri:
MousassaKanjeri Balonlama: Ryu Hayabusa

23 Aralık 1944'de, İngiltere'nin Doğu Bromwich yakınlarındaki bir kiliseye çarpan ateş topundan, Hellboy ortaya çıktı. 1952 yılında, Birleşmiş Milletler'in özel yetkisiyle fahri insan ilan edilip, P.A.S.B ajanı olarak çalışmaya başladı. 2001 yılında P.A.S.B'den ayrılıp Afrika'ya gitti. Burada deniz kızları tarafından kaçırıldı. Denizde geçen bir kaç kayıp yıldan sonra İngiltere'ye dönüp birkaç devle dövüştü, aşık oldu, Kral Arthur'un soyundan geldiğini ve bütün Britanya'nın yasal kralı olduğunu öğrendi. Bundan kısa bir süre sonra, bir ejderhayla savaşıp öldürüldü.


Yazar ve Çizer: Mike Mignola
Orijinal Yayın: 5 Aralık 2012 - ?
Türkçe Yayın: 10 Şubat 2013 - ?
Tarama: Digital

JBC tarafından yayınlanacağı duyurulduğu için indirme linkleri kaldırılmıştır.