23 Şubat 2013 Cumartesi

Batman - Hasat Başlangıcı


Çeviren ve Balonlayan: Ozanca

Batman'in bir dizi korkunç cinayeti araştırması onu geçmişe, benzer derecede işlenen cinayetlerin olduğu eski bir davaya yönlendirir. Cinayetler devam ederken, Kara Şövalye kendisini kaybetmenin sınırına gelir. Eski dostu Komiser Gordon'a bile patlama noktasına gelen Batman, hislerini kontrol altına almanın ve rahatsızlık verici bu davanın çözüm yolunu bulmak zorundadır. Ancak intikam dolu bir katil ve şeytani güçlerle karşı karşıya gelince, Batman kendisini muhtemelen kazanamayacağı bir savaşın içinde bulur.

Not: Cbr haliyle 95 sayfalık bir grafik roman. Taraması eski olduğundan ve dijital versiyonu henüz bulunmadığından tarama üzerinde baya oynamaya yaparak bu hale getirebildim ancak. Keyifli okumalar.

Yazar: George Pratt
Çizer: George Pratt
Orijinal Yayın: Nisan 2003
Türkçe Yayın: Şubat 2013


İndirme Bağlantısı:

JBC Yayıncılık'ın isteği üzerine yayından kaldırılmıştır. 

18 Şubat 2013 Pazartesi

Barbar Conan [#6 Çıktı]



Çeviri:
Ferio Balonlama: Ryu Hayabusa

Şunu bilin ki prensim, kabaran okyanusların Atlantis'i ve parıltılı kentleri yutmasından sonra ve Aryas'ın oğullarının doğmasından önce dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ yaşanmıştı. Bu çağda, görkemli krallıklar, mavi parıltılar gibi gökteki yıldızların altında yayılıyordu. Fakat bu krallıkların en mağruru Akilonya idi ve uzak batıda üstün bir hakimiyet kurmuştu. İşte bu sıralarda, KİMMERYALI CONAN çıkageldi. Kara saçları, sert bakışları ve elinde kılıcı vardı; çalıyor, yağmalıyor ve öldürüyordu; tıpkı kasveti gibi neşesi de muazzamdı ve dünyanın tüm süslü tahtlarını sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.

Yazar: Brian Wood
Çizer: Becky Cloonan
Orijinal Yayın: Şubat 2011 - ?
Türkçe Yayın: Kasım 2012 - ?
Tarama: Minutemen, Digital

İndirme bağlantıları:
Barbar Conan #01
Barbar Conan #02
Barbar Conan #03
Barbar Conan #04
Barbar Conan #05
Barbar Conan #06

14 Şubat 2013 Perşembe

Action Comics (Yeni 52) [#8 Çıktı]



Çeviri:
Ferio Balonlama: Ryu Hayabusa (#1-6), Aladriel (#7-?)
DC evreni tamamen değişiyor. Bu değişim herkesi ama herkesi derinden etkiliyor. Peki bu değişim rüzgarı Superman'de nasıl bir etki yaratacak?
Gözü pek kahramanımız Clark Kent süper kahramanlık kariyerinde gençliğinin de verdiği çoşkuyla hızlı adımlarla ilerliyor. Ancak her adımında kendini daha güç bir belanın içinde buluyor.

Yazar: Grant Morrison
Çizer: Rags Morales ve Andy Kubert
Orijinal Yayın: Eylül 2011 - ?
Türkçe Yayın: Ekim 2011 - ?
Tarama: Minutemen

YKY tarafından yayınlandığı için linkler kaldırılmıştır.

5 Şubat 2013 Salı

Batman - Dünya Bir


Çeviren ve Balonlayan: Ozanca

Batman bir kahraman değil.
O sadece bir adam.
Yanılabilir, zarar görebilir ve sinirlenebilir.
Dost ile düşmanın ayırt edilemediği Gotham Şehri’nde, Bruce Wayne’in Kara Şövalye olmasındaki yol daha önce hiç olmadığı kadar engellerle delik deşik edilmiş bir hâlde. Kendisini, ailesinin gerçek katillerini ve onları serbest bırakan yozlaşmış polisleri cezalandırmaya odaklayan Bruce Wayne, bu çılgın savaşı vermesi için duyduğu intikam tarafından beslenirken hiç kimse, Alfred bile, onun karşısında duramaz.

Not: Cbr haliyle 141 sayfa, tam macera bir grafik roman.

Yazar: Geoff Johns
Çizer: Gary Frank
Orijinal Yayın: Temmuz 2012
Türkçe Yayın: Şubat 2013

İndirme Bağlantısı:
JBC Yayıncılık Tarafından yayınlanacağı için linkler kaldırılmıştır.